God plads og højt til loftet

Smagfuld indretning og forrygende udsigt.

 

Tid, ro og kvalitet

...tre nøgleord som vi tager alvorligt i vores hverdag og i vores tilgang til vore gæster. Vi forsøger at præge vores sted med omhu og nærvær.

Dette bruger vi som en rettesnor for vort daglige arbejde på Koldkærgård. Vi ønsker at vore gæster oplever det fra morgenmads-serveringen som er fyldt med harmonisk mad & drikke…gæsterne skal mærker vores opmærksomhed og tilstedeværelse i pauserne af deres møder og konferencer og ikke mindst at de oplever den høje kvalitet på frugt, knas, sødt samt vitamin-shots. Vi byder på en frokostbuffet som bugner med lækkerier og som afspejler moderne madlavning, fyldt med smag og serveret, så øjet frydes.

Vores aftenrestaurant afholder konference-middage såvel som á la carte-muligheden for vore hotelgæster, som kan vælge ud fra vore klassiske, vellavede retter på menu-kortet. Vores køkken-filosofi udtrykker et ønske om at skabe den enkle harmoniske oplevelse af smag & behag… det skal smage godt at spise på Kolkærgård og derfor er kokkene meget bevidste om deres valg af råvarer som vælges med største omhu, f.eks. handles der lokalt med råvarer og alt vores grønt kommer fra Samsø. Vore kokke arbejder i et inspirerende og kreativt miljø, hvor de hele tiden bliver udfordret idet vi ændrer vore forskellige menuer både på dagligt plan, på ugentlig og på månedlig plan.

Vores vinkort samt udvalg af øl, vand og andre drikkevarer afspejler et ønske, fra vores side, om at udvælge og tilbyde gæsten vine og drikkevarer af høj kvalitet og med en klar grad af genkendelighed. Vi tilbyder klassisk Riesling fra Alsace, Sauvignon blanc fra Loire osv. Det samme gør sig naturligvis gældende med vore andre vine; de mousserende vine er fra Frankrig, det australske røde indslag er selvfølgelig Shiraz fra Barossa valley og det sydfranske islæt skal komme fra Rhone-dalen, eksempelvis fra Gigondas.

Udvalget af øl er fra Carlsberg Bryghus og vi tilbyder naturligvis både flaske-øl såvel som fadøl. Vi har de klassiske, genkendelige øl og samtidig har vi også valgt at tilbyde special-øl fra Carlsbergs mikrobryggeri-division; Jacobsen. Vi tilbyder oftest 4-5 forskellige typer..