Vin

Det er bedre at have brød tilovers, end at løbe tør for vin

Sigürd Müller

Som noget nyt i restauranten er vi gået over til Sigurd Müller vinhandel A/S og vi kan nu stolt præsentere vores nye vinkort.

Siden 1975 har Sigurd Müller Vinhandel sat en ære i at give deres kunder spændende vine og oplevelser. De har opbygget et solidt bånd til vinproducenter og foretrækker at samarbejde med familiedrevne foretagender. De kender vinen og de mennesker der laver den og det har givet dem et nært samarbejde med nogle af verdens mest berømte og værdsatte vinmagere.

Vores middelhavs inspireret køkken har dannet grundlaget for valget af vores vine så er du til et godt glas hvidvin som Pouilly Fumé produceret af Guy Saget fra Loire i Frankrig, med en velafbalanceret og intens smag af ren Sauvignon Blanc.

Eller foretrækker du en god rødvin, kan vi klart anbefale vores Le Volte dell Ornellaia fra Bolgheri i Italien, det er en flot mørk rødvin med dyb bouqet af mørke kirsebær og modne blommer.

Så vil det nye vinkort helt klart være noget for dig, vores udvalg spænder bredt og vi glæder os til at servere dem for jer.