Saft

Saftens kraft

Antons saft

Trænger du til noget køligt alkohol frit uden brus til ganen, har vi dejlige økologiske safte fra Antons, de komplimentere både vores frokostbuffet og aftenmenu rigtig godt som alternativ til vin.

Antons økologiske drikke stammer fra slægtsgården Sølyst, der har været i familiens eje siden 1857. Men først i 1981, blev den brugt første gang til at lave solbær saft, i dag har de et bredt udvalg af biodynamiske økologiske drikke.

Og det er de gode gamle principper om kvalitet med stadig nytænkning, der falder i vores ånd om den gode smag der er i højsæde.

Et æble om dagen

Mariendal Mosteri

Til at slukke morgentørsten har vi blandt andet på vores morgenbuffet, dejligt æblemost fra Mariendal på Djursland. Mariendal ligger i smukt natur omgivet af marker, tæt på skov. Disse smukke omgivelser danner grobund for deres æbleplantage, der kombinere økologi og miljøhensyn.

Gården ligger perfekt til dyrkning af æbler med et nord mod syd skrående areal og tæt på havet, der gøre at de i stor grad undgår frost tidligt på foråret i blomstringstiden. Æblerne har et højt syreindhold og egner sig derfor optimalt til æblemost.

De har fokus på kvalitet og troen på at de kan lave Danmarks bedste æblemost, hvor de har kontrol på det hele fra dyrkning af æbler til fremstilling af færdig most.

Det var netop denne holdning og smagen af den gode æblemost, der gjorde at vores valg faldt på dem, da saften komplimentere vores morgenbuffet rigtig godt.