Saft

Saftens kraft

Antons saft

Trænger du til noget køligt alkohol frit uden brus til ganen, har vi dejlige økologiske safte fra Antons. De komplimenterer både vores frokostbuffet og aftenmenu rigtig godt som alternativ til vin.

Antons økologiske drikke stammer fra slægtsgården Sølyst, der har været i familiens eje siden 1857. I 1981 blev den brugt første gang til at lave solbær saft. I dag har de et bredt udvalg af biodynamiske økologiske drikke.

Det er de gode gamle principper om kvalitet, der falder i vores ånd om den gode smag i højsæde.

Et æble om dagen

Mariendal Mosteri

Til at slukke morgentørsten har vi på vores morgenbuffet, dejlig æblemost fra Mariendal på Djursland. Mariendal ligger i smuk natur omgivet af marker, tæt på skov. Disse smukke omgivelser danner grobund for deres æbleplantage, der kombinere økologi og miljøhensyn.

Mariendal ligger perfekt til dyrkning af æbler med et nord mod syd skrående areal og tæt på havet, hvilket gøre at de i høj grad undgår frost i blomstringstiden tidligt på foråret. Æblerne har et højt syreindhold og egner sig derfor optimalt til æblemost.

De har fokus på kvalitet og troen på at de kan lave Danmarks bedste æblemost, hvor de har kontrol over processen, fra dyrkning af æbler til fremstilling af færdig most.

Det er netop denne holdning og smagen af den gode æblemost, der gør at vores valg er faldet på dem, da saften klæder vores morgenbuffet rigtig godt.