Fisk

Fisk er godt, fisk er sundt, fisk bør spises året rundt.

Havnens Fiskehus

Da Havnens Fiskehus i mere end 80 år har leveret frisk fisk og skaldyr til befolkningen i Aarhus og omegn, levere de selvfølgelig også vores fisk.  

Deres fisk stammer fra Nordsøen og de har en masse andre specialiteter fra udlandet.

Dette samt deres faglige stolthed gør at de har de bedste råvarer havet tilbyder og det falder lige i vores ånd.

Derfor kan vi med stolthed serverer vores fisk enten paneret, dampet eller stegt på vores konferencebuffet eller til konferencemiddagen om aftenen. Og føler du dig modig kan du også prøve fisken tilberedet som Ceviche eller Sashimi på vores konferencebuffet til frokost.

Fiskerøgeriet Katrinedal

Den med røg...

Til at pryde vores dejlige konference frokostbuffet har vi røget fisk fra fiskerøgeriet Katrinedal, der er ejet af mor og datter, de har blandt deres udvalg ørreder der bliver opdrættet i kildevand i et dambrug der er under løbende kontrol.

Alle deres røgvarer er lavet fra bundet, på den gode gamle måde, hvor der bliver kælet for varen og kvaliteten, alt dette stemmer overens med vores tankegang og holdning.

Du skal ikke være bange for at gå glip af de smagfulde røget fisk, hvis du ikke skal på kursus hos os foreløbig, da vi også til tider serverer røget fisk på vores á la carte kort.