Det siger vores gæster

Velkommen og på gensyn.

Mange af vores kunder kommer her igen og igen, det er vi stolte af! Det fortæller os, at vi gør en forskel, som bliver værdsat.

Hanne B. Nielsen - AffaldVarme Aarhus
Her fra AffaldVarme Aarhus er der kun ros til jer – du/I er lynhurtige til at svare på mine/vores forespørgsler, og vores chefer/medarbejdere nyder at komme på Koldkærgård. I har et meget højt og super godt serviceniveau.

Mie M.
Kan varmt anbefales, hvis du leder efter et konferencecenter, hvor du ønsker lyse lokaler, opholdsrum til gruppearbejde, god mad til frokost og pauser med vægt på økologi og god service. Det er et af de bedste steder, som jeg har været. Værelserne er fine med elevationsseng - ikke så store og dyre i forhold til beliggenhed. Dog dejligt nemt, hvis du er der i flere dage.

Susanne Hjortshøj, Master Danmark A/S
Vi vil gerne rose maden, som er helt fantastisk og skal samtidig sige, at vi var rigtig glade for det lokale vi havde i sidste uge, med udsigt over søen!!

Kim Skettrup, Aarhus Universitetshospital Servicecenter
En meget professionel og indlevende service med udtalt situationsfornemmelse. Det er meget trygt at afvikle arrangementer hos jer. Gode anbefalinger og det lille ekstra element i den ydede service, som gør, at I kan betragtes som en egentlig samarbejdspartner omkring afvikling af arrangementet!

Lena Dahl Madsen, Aarhus Kommune"
Jeg vil give jer alle de stjerner, jeg kan give. Jeg synes virkelig, at servicen er i top helt ned til mindste detalje. Venlig og imødekommende personale, og de fysiske og naturlige rammer omkring Koldkærgård er upåklagelige og inspirerer til at kunne arbejde effektivt samtidig med, at man føler sig afslappet :-). Man føler sig velkommen, godt hjulpet og godt tilpas på Koldkærgård.

Mogens, ISO Consult
Vores Temadag den 30. april var alle tiders succes. At vi forretningsmæssigt fik et godt udbytte er ok, men det praktiske arrangement var også i top. Som sædvanlig. Det er altid en fornøjelse at holde kurser mv. hos Jer. Man kan som instruktør regne med at alt klapper – og at man ikke konstant skal gå rundt og tænke på, om hvorvidt noget skulle kikse. Man har jo andet at tænke på. Jeg sætter særlig pris på, at alle i huset – over en kam – altid er så venlige og hjælpsomme. Og det siger mine kursister også.

MacMann Berg
Gode faciliteter, god service og stor fleksibilitet har været afgørende for os i valget af Koldkærgård Konferencecenter. Præmisserne for samarbejdet er klare, og det gør det meget let at være kunde. Koldkærgård Konferencecenter har husrum og hjerterum. Der er højt til loftet. En god kobling mellem topprofessionel service og en afslappet atmosfære.