Lej en Cykel

Få motion ind i din hverdag

Koldkærgård giver alle sine gæster mulighed for at lade bilen stå og leje en cykel,

hvad enten det gælder en cykeltur til og fra job eller en cykeltur i det fri.

Alt vedrørende cykelleje sker ved henvendelse i receptionen.

Priser:

4 timer kr. 50,-

1 døgn kr. 150,-

Forhåndsreserver en cykel Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi støtter lokal sporten & yder et sponsorat

Koldkærgård danner rammerne for Århus Håndbolds fremtidige netværks møder.

Den 24. august var det første netværksmøde sted hos Århus Håndbolds nye samarbejdspartner Koldkærgård Hotel- og konferencecenter. Samarbejdet opstod, da Århus Håndbold søgte en partner med faciliteter store nok til at huse de ca. 70 virksomheder, som hver gang deltager i netværksmøderne.

”Det har været vigtigt for os at finde en facilitet, som ligger godt, som er nem at komme til og som holder et højt kvalitetsniveau. Det har vi fundet i Koldkærgård”, udtaler direktør i Århus Håndbold, Jan Nielsen.

Han forventer, at hele netværket får mulighed for at opleve Koldkærgårds faciliteter og den høje kvalitet, som gerne skal få endnu flere mennesker til at slå vejen forbi hotel og konferencecenteret i Århus Nord.

”Som netværks deltager kan man forvente en facilitet, som er vant til at håndtere mange mennesker, og som er vant til at levere service på et højt niveau. Det er jeg helt sikker på kommer vores deltagere i netværks gruppen og Århus Håndbold til gavn,” tilføjer Jan Nielsen

Hos Århus Håndbold glæder man sig over den høje kvalitet hos Koldkærgård, som bliver leveret hver gang. Ikke mindst at have et fast tilholdssted for netværks deltagerne, som også er nemt at komme til for de mange deltagende virksomheder i Århus og Østjylland. 

Ovartaci Flytter ind på Koldkærgård

 

Ovartaci Fields er et samarbejde mellem Museum Ovartaci i Risskov og Business Park Skejby. I forbindelse med Kulturby 2017 - og i spænd med temaet 'Rethink' - vil de to forskelligartede institutioner i samspil præsentere en række særudstillinger.

Udstillingskoncept udviklet i samarbejde med Business Park Skejby og Museum Ovartaci / Læs mere...