Tillykke til Vera Hansen

Vi takker for alle de gode feed back, som vi løbende modtager fra vores mange gæster.

Denne måneds præmie er en flaske vin.

"Dejligt sted og et imødekommende personale" ...var hvad denne måneds vinder af "feedback-meddelse" skrev.

Vi kvitterer med 2 krukker af Koldkærgårds egen produceret honning.

TILLYKKE til Lene Manson!

Tillykke 

Hver måned udlover vi en lækker nydelse, en  "flaske" fra restaurantens vinkælder.

Denne måned blev det Ole K. Jacobsen, der fik bobler som tak for sin besvarelse på vores kundetilfredshedundersøgelse.

Vi støtter lokal sporten

Koldkærgård danner rammerne for Århus Håndbolds fremtidige netværks møder.

 

Den 24. august finder det første netværksmøde sted hos Århus Håndbolds nye samarbejdspartner Koldkærgård Hotel- og konferencecenter. Samarbejdet opstod, da Århus Håndbold søgte en partner med faciliteter store nok til at huse de ca. 70 virksomheder, som hver gang deltager i netværks møderne.

”Det har været vigtigt for os at finde en facilitet, som ligger godt, som er nem at komme til og som holder et højt kvalitetsniveau. Det har vi fundet i Koldkærgård”, udtaler direktør i Århus Håndbold, Jan Nielsen.

 

Han forventer, at hele netværket får mulighed for at opleve Koldkærgårds faciliteter og den høje kvalitet, som gerne skal få endnu flere mennesker til at slå vejen forbi hotel og konferencecenteret i Århus Nord.

”Som netværks deltager kan man forvente en facilitet, som er vant til at håndtere mange mennesker, og som er vant til at levere service på et højt niveau. Det er jeg helt sikker på kommer vores deltagere i netværks gruppen og Århus Håndbold til gavn,” tilføjer Jan Nielsen

 

 

Hos Århus Håndbold glæder man sig over den høje kvalitet hos Koldkærgård, som bliver leveret hver gang. Ikke mindst at have et fast tilholdssted for netværks deltagerne, som også er nemt at komme til for de mange deltagende virksomheder i Århus og Østjylland. 

Ovartaci Flytter ind på Koldkærgård

 

Ovartaci Fields er et samarbejde mellem Museum Ovartaci i Risskov og Business Park Skejby. I forbindelse med Kulturby 2017 - og i spænd med temaet 'Rethink' - vil de to forskelligartede institutioner i samspil præsentere en række særudstillinger.

Udstillingskoncept udviklet i samarbejde med Business Park Skejby og Museum Ovartaci / Læs mere...